Johnny Jansen komende week te gast bij Radio Camataru

6
Johnny Jansen komende week te gast bij Radio Camataru

Deze interlandweek is voor Radio Camataru een mooie aanleiding om komende week eens wat meer de diepte in te gaan over SC Heerenveen. En welke gast is daarvoor geschikter dan hoofdtrainer Johnny Jansen, die met zijn ploeg uitstekend is begonnen aan het seizoen.

Samen met host Marcel Koppers en vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen zal er onder meer gesproken worden over de eerste twee wedstrijdblokken, hoe de zomeraanwinsten bevallen, welke talenten er op de deur kloppen, zijn wensen voor de komende transferperiode en nog veel meer.

Zoals gewoonlijk staan de reacties (tot maandagavond) open voor al jullie vragen!

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Nov 2020 om 17:11
  En wederom niets gedaan met de vragen die hier in dit topic staan.Verder een prima aflevering, maar dit vind ik oprecht jammer. Je bent een podcast die hoort bij Feanonline en juist de vragen op dit medium vergeet je iedere keer. De vorige keer heb ik dit nog specifiek benoemd en daar is ook nog op gereageerd door Marcel. Ik vind het slordig dat je dat nu dan weer overkomt. De ruimte was er echt wel en de bruggetjes ook.
 • 15 Nov 2020 om 11:42
  Wat is de reden dat het voetbal in balbezit tot nog toe zo matig is?
 • 14 Nov 2020 om 21:54
  Het lijkt alsof Flonarus en in iets mindere mate Woudenberg niet binnen 3 meter van de aanvaller durven te verdedigen en alleen maar achteruit lopen. Is dit een bewuste tactiek?
 • 14 Nov 2020 om 19:45
  1: Wie zijn volgens JJ de 3 grootste talenten die hij heeft meegemaakt in de jeugdopleiding van Heerenveen?
  2: Wie is het grootste talent die het nooit heeft gered om door te breken?
  3: Wat is de belangrijkste oorzaak dat dit elftal momenteel geen hoog druk kan geven?

 • 14 Nov 2020 om 16:16
  Vraag 1: het afgelopen seizoen, of eigenlijk al een aantal seizoenen, lijkt Heerenveen het goed te doen bij de betere teams terwijl we het vaker lieten liggen bij de mindere teams. Dit seizoen lijkt het erop dat we juist veel meer moeite hebben met de betere teams (Ajax, AZ, Utrecht) terwijl we de kleinere teams van de mat lijken te spelen. Heeft dat te maken met een andere speelwijze, of juist met de andere teams?
  Vraag 2: Gerry liet tijdens een eerdere podcast weten dat er nog een potje is om in de winter nieuwe versterkingen te halen. Heb je een voorkeur voor wat voor soort speler dit zou moeten zijn: een nieuwe Ejuke (dure topspeler) bijvoorbeeld? Of liever 2 of 3 goede spelers voor in de breedte?
 • 14 Nov 2020 om 14:09
  Ik ben wel benieuwd wat Jansen zijn ideale formatie/visie is over voetballen. Dus zonder naar de spelers te kijken wat je hebt gewoon puur voor hemzelf wat vindt hij het fijnst om te spelen, welke formatie en met welke visie/tactiek dus.En als hij moest kiezen. Van gaal of Cruijff wie zou dan zijn voorkeur hebben qua trainer. Ps. Erg netjes dat jullie zulke mensen weten te strikken voor jullie programma.