Radio Camataru S03E18 | Kansloze mannen en ambitieuze vrouwen

1
Radio Camataru S03E18 | Kansloze mannen en ambitieuze vrouwen

In deze nieuwe uitzending van Radio Camataru kunnen we redelijk kort zijn over de mannen van sc Heerenveen, na de kansloze thuisnederlaag tegen AZ (0-3). Dat biedt ons de gelegenheid om eens met voorzitter Jessica Roosenburg over de stand van zaken bij het vrouwenteam te praten.

Presentator Hielke Biemond doet dat samen met vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen. Zij vragen aan de kleindochter van André Roosenburg – die in 1949 in plaats van Abe Lenstra naar Fiorentina ging – wat het voor het vrouwenteam betekent om tijdens coronatijd toch te mogen blijven voetballen. Daarnaast willen zij weten in hoeverre zij zich nu onderdeel voelen van sc Heerenveen, en hoe het er financieel voorstaat.

Uiteraard staan we ook stil bij alle aandacht en bijval die Frank Beenen kreeg met zijn oproep in onze vorige uitzending, om tribunes in het Abe Lenstra Stadion te vernoemen naar clubiconen Riemer van der Velde en Foppe de Haan. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe Radio Camataru, dat hieronder of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts valt te beluisteren.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Nov 2020 om 11:15
    In de Bundesliga is ook al een vrouwelijke scheidsrechter actief. Is daar heel normaal.