Radio Camataru S03E15 | De 100 aangetikt met Jan Petter van Hecke!

4
Radio Camataru S03E15 | De 100 aangetikt met Jan Petter van Hecke!

Voor de honderdste keer sinds 18 september 2018 knalt Radio Camataru deze week door je speakers! Om dit heugelijke feit te vieren schuift er met verdediger Jan Paul van Hecke weer een bekende gast aan en zijn er voor de luisteraars leuke prijzen te winnen!

Samen met presentator Marcel Koppers en de vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen wordt er uitgebreid gesproken over de wedstrijd tegen Ajax, de eerste weken van Van Hecke bij SC Heerenveen, zijn keuze voor Brighton, zijn overeenkomsten met Sven Botman en Petter Hansson, waarvoor hij nu een gele kaart ontving van scheidsrechter Kuipers, valse coronatests en zijn keuze voor Brighton.

Dat alles en veel meer – zoals de Cammie Quiz en de voorspellingen voor de wedstrijd tegen FC Emmen - hoor je in deze nieuwe Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Oct 2020 om 12:58
  • Quote van 20 Oct 2020 om 11:35
   En kunnen we dat 'tof' van Redmar afschaffen? Dat is zo Het Gooi jaren 90.
  Vind het zelf wel tot dat hij zo enthousiast is.
 • 20 Oct 2020 om 11:35
  En kunnen we dat 'tof' van Redmar afschaffen? Dat is zo Het Gooi jaren 90.
 • 20 Oct 2020 om 10:55
  En Joey Veerman had veel balbezit maar leed 29 keer balverlies.... Neemt niet weg dat Van Hecke een mooi verhaal is. Niet zo'n standaard verwend profvoetballertje.
 • 20 Oct 2020 om 10:22
  Leuke uitzending met een heerlijke nuchtere en eerlijke JP. Vind het persoonlijk jammer dat in mijn ogen deze aflevering niet serieus is omgegaan met de speler van het jaar. Dat JP er niks over wil zeggen snap ik (gaat zichzelf niet nomineren en mede spelers nomineren is ook wat vreemd) maar dat Frank de wielrenner gaat noemen vind ik jammer. Snap de teleurstelling na een nederlaag en drama instelling van sommige spelers maar om nu helemaal geen speler te benoemen vind ik echt jammer.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›