Wedstrijdshirts SC Heerenveen worden geveild voor een speciaal project

1
Wedstrijdshirts SC Heerenveen worden geveild voor een speciaal project

SC Heerenveen gaat de shirts die zijn gedragen tijdens het duel tussen SC Heerenveen en Ajax veilen. De opbrengst van de shirts wordt gebruikt om eenzaamheid bij dementerende ouderen tegen te gaan.

Zodra de aftrap in de Johan Cruijff Arena (14:30 uur) is gedaan morgen, kan er geboden worden op de verschillende shirts die op dat moment gedragen worden. Bieden kan vanaf €89 en de volledige opbrengst gaat naar het project Football Memories. Voor meer informatie en om te bieden, klik hier.

Het project komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en is daar al jaren een succesvol iniatief tegen eenzaamheid en dementie bij ouderen. Dit komt omdat er door het ophalen van herinneringen het geheugen wordt geprikkeld wat (beginnende) dementie tegen gaat.

De club ziet het honderjarig bestaat als uitgelezen kans om met ouderen herinneringen op te halen aan SC Heerenveen. Samen met Foppe de Haan wordt stil gestaan bij de historie van de club en wordt er geholpen om dementie in Friesland tegen te gaan.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Oct 2020 om 17:10
    Mooie ,sociale, en warme geste! Onze club waardig.
zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›