''Dus ik zou zeggen: blijf en nog een jaar vlammen bij SC Heerenveen''

0
''Dus ik zou zeggen: blijf en nog een jaar vlammen bij SC Heerenveen''

Door de vermeende interesse van Southampton en een onbekende Spaanse club voor Joey Veerman, beginnen de fans van SC Heerenveen toch een beetje te vrezen voor een transfer. Hoofd jeugdopleiding Michel Jansen heeft echter een dwingend advies voor de middenvelder.

"Ik denk niet dat het verstandig is om te gaan", laat Jansen weten bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline. "Joey heeft vorig jaar de stap gemaakt richting de Eredivisie en een behoorlijk seizoen gedraaid. Ik denk dat Joey gewoon nog vlieguren moet maken in de Eredivisie. Hij heeft nog een meerjarig contract - dat tussentijds zelfs nog is opengebroken - en moet gewoon nog een jaar blijven."

"Dan gaat hij daarna alsnog voor heel veel geld weg. Dan is Joey er veel meer klaar voor om de volgende stap te maken", vervolgt Jansen, die ook om andere redenen denkt dat een transfer nu niet meer wenselijk is. "Als je hem nu zou verkopen, zou ik niet graag in de schoenen van Gerry Hamstra staan. Dan heb je wel veel geld, maar dat weten andere clubs ook."

"Dan worden andere spelers eigenlijk te duur voor wat je normaal gesproken zou moeten betalen. En probeer op dit moment nog maar eens iemand te vinden met de kwaliteiten van Joey. Dat wordt wel heel kort dag. Dus ik zou tegen Joey willen zeggen: blijf en nog een jaar vlammen bij SC Heerenveen", aldus Jansen tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!