Radio Camataru S03E02 | De eeuwige clubliefde van Gertjan Verbeek

2
Radio Camataru S03E02 | De eeuwige clubliefde van Gertjan Verbeek

Op de honderdste verjaardag van sc Heerenveen staat eeuwige clubliefde centraal in een speciale uitzending van Radio Camataru. Te gast is een van de grote iconen uit die eerste eeuw: oud-speler en -trainer Gertjan Verbeek!

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Marcel Koppers en Redmer Wijnsma staan met Verbeek uitgebreid stil bij zijn liefde voor SC Heerenveen, de club die hij al met al ruim een kwart eeuw heeft gediend. Komt het ooit nog tot een terugkeer als trainer of als directeur, zoals Verbeek zelf in het jubileumboek heeft geopperd?

Hoe kijkt hij aan tegen de huidige clubcultuur en de manier waarop technisch manager Gerry Hamstra en trainer Johnny Jansen daaraan bouwen? Aan de hand van bekende en misschien inmiddels iets minder bekende namen  staan we in het tweede deel van de uitzending stil bij zijn rijke verleden in het Abe Lenstra Stadion.

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jul 2020 om 08:44
    Lokwinske allemaal met onze prachtige club!!!!
  • 20 Jul 2020 om 07:51
    Iedereen van harte gefeliciteerd met de verjaardag van onze prachtige club!
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›