Radio Camataru S03E01 | Een bijzonder boek en de blijvende betekenis van Abe

0
Radio Camataru S03E01 | Een bijzonder boek en de blijvende betekenis van Abe

In de eerste uitzending van het derde seizoen van Radio Camataru blikken tellen we af naar de honderdste verjaardag van sc Heerenveen, en blikken we terug op de bijzondere presentatie van het jubileumboek in het Abe Lenstra Stadion.

Presentator Hielke Biemond doet dat met mede-auteur Johann Mast en enthousiaste kopers Frank Beenen en Redmer Wijnsma, ook deze jaargang weer de vaste sidekicks in Radio Camataru. Zij bespreken onder meer de manier waarop iconen als Riemer van der Velde, Foppe de Haan en Gertjan Verbeek op geheel eigen wijze het boek in ontvangst namen, met een toespraak recht uit het supportershart.

Ook staan we met Leeuwarder Courant-journalist Mast uitgebreid stil bij Abe Lenstra, de grootste Friese voetballer aller tijden en de rode draad in het jubileumboek, over wie hij eerder al een uitgebreide biografie schreef. Daarnaast bespreken we zijn jeugdheld Rodion Camataru, het huidige elftal van sc Heerenveen, en praat initiatiefnemer Henk Hunneman ons bij over de stand van zaken bij de MEIINOAR-supportersactie.

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›