Marten Dijk deze dinsdag te gast bij Radio Camataru

3
Marten Dijk deze dinsdag te gast bij Radio Camataru

Geen Eredivisievoetbal tot 1 september, geen EK 2020, maar de podcasts van Radio Camataru gaan deze zomer gewoon door. Na onder meer Pelle van AmersfoortErik ten Voorde en Joey Veerman is deze dinsdag oud-speler Marten Dijk te gast.

De 52-jarige Dijk kwam halverwege de jaren tachtig als jong talent bij SC Heerenveen en beleefde zijn 'finest moment' op 30 mei 1990. Die dag promoveerden de Friezen voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Eredivisie en nam de in Ureterp geboren Dijk de 2-0 en daarmee de beslissende treffer voor zijn rekening. Ook dertig jaar later wordt Dijk daar nog altijd regelmatig aan herinnerd.

Samen met presentator Marcel Koppers en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken we met Dijk terug op die bijzondere periode. Daarnaast kijken we met de Friese aanvaller van weleer terug op het oude seizoen en kijken we voorzichtig vooruit naar het jubileumseizoen 2020/21.

Zoals gewoonlijk staan de reacties (tot maandagavond) open voor al jullie vragen!

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Jul 2020 om 14:26
  Geen aflevering???
 • 6 Jul 2020 om 19:19
  • Quote van 6 Jul 2020 om 16:42
   Gaan nu de podcasts hele zomer door of is dit voorlopig de laatste? Beetje tegenstrijdig hierboven.
  Het zou de laatste podcast zijn die de titel ‘Quarantaine Tape’ zou dragen, maar helaas hebben we Marten moeten afzeggen. Volgende keer beter, dan beginnen we met seizoen 3. :)
 • 6 Jul 2020 om 16:42
  Gaan nu de podcasts hele zomer door of is dit voorlopig de laatste? Beetje tegenstrijdig hierboven.