''Zij moeten ook naar SC Heerenveen kunnen in de toekomst''

0
''Zij moeten ook naar SC Heerenveen kunnen in de toekomst''

De crowfundingscampagne van de SC Heerenveen-supporters met de naam #MEIINOAR kende woensdag een vliegende start. Om 22.00 uur was er al ruim 15.000 euro ingezameld voor de jeugdopleiding.

"Ik krijg er kippenvel van, zo prachtig", zegt initiatiefnemer Oeds-Willem Miedema in gesprek met de Leeuwarder Courant. In totaal hoopt hij 200.000 euro op te halen. Miedema bedacht het plan met Henk Hunneman al in het najaar, nadat SC Heerenveen op zoek was naar een nieuwe hoofdsponsor.

"We dachten: zouden we als fans van de club niet samen hoofdsponsor kunnen worden?", aldus Miedema, die ook heeft gezien dat Ausnustria zich inmiddels als hoofdsponsor aan SC Heerenveen heeft verbonden. Maar op de achterkant van het shirt is nog wel plek. Als er inderdaad 200.000 euro wordt ingezameld, komen de fans die 100 euro of meer hebben gedoneerd op met hun naam op het SC Heerenveen-shirt.

"Wij vonden het wel mooi symbolisch om de club juist nu een steuntje in de rug te geven", geeft Miedema aan. "We beseffen dat het een moeilijke tijd is. Wij vragen dan ook van mensen om naar draagkracht iets bij te dragen. Wij willen vooruitkijken. Ik word binnenkort vader van twee jongens. Zij moeten ook naar Heerenveen kunnen in de toekomst."

Wil jij ook meedoen aan deze bijzondere actie? Klik dan hier om naar de speciale website te gaan.

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›