Radio Camataru S02E45 | De Quarantaine Tapes met... Pelle van Amersfoort

0
Radio Camataru S02E45 | De Quarantaine Tapes met... Pelle van Amersfoort

In de twaalfde aflevering van de 'Quarantaine Tapes' verwelkomt Radio Camataru opnieuw een oud-speler: Pelle van Amersfoort! De 24-jarige middenvelder brak in 2014 door vanuit de jeugdopleiding en speelde tot afgelopen zomer meer dan honderd duels voor onze club.

Afgelopen zomer liep zijn contract in het Abe Lenstra Stadion af en koos hij verrassend voor het Poolse KS Cracovia als nieuwe club. Sportief gezien lijkt het een goede keuze te zijn geweest, want Van Amersfoort heeft een basisplek en lange tijd streed Cracovia zelfs mee om de landstitel.

Samen met host Marcel Koppers en de vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen blikken we met Van Amersfoort terug op zijn eerste jaar in Polen, hoe hij terugijkt op zijn tijd bij SC Heerenveen, wat hij vind van Jordy Bruijn en Martin Ødegaard, hoe hij zijn hobby jagen kan uitoefenen in Polen en behandelen we de vele ingestuurde luisteraarsvragen!

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›