Radio Camataru S02E44 | De Quarantaine Tapes met... Ugur Yildirim

0
Radio Camataru S02E44 | De Quarantaine Tapes met... Ugur Yildirim

In de elfde aflevering van de 'Quarantaine Tapes' verwelkomt Radio Camataru opnieuw een speciale gast: Ugur Yildirim! De vleugelaanvaller met de fenomenale traptechniek maakte tussen 2004 en 2007 furore bij SC Heerenveen.

Hij werd in die periode wereldkampioen vrije trappen nemen, voor superster Zinedine Zidane, en haalde één keer het Nederlands Elftal. Na zijn vertrek uit Friesland beleefde Yildirim weinig gelukkige jaren in Turkije. Hij stopte als gevolg daarvan al op zijn 29ste als profvoetballer.

Samen met presentator Hielke Biemond en de vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen blikt de huidige jeugdtrainer van Go Ahead Eagles uitgebreid terug op zijn carrière. Hoe heeft Yildirim die befaamde traptechniek ontwikkeld? Hoe kan het dat hij zo excelleerde in Heerenveen en daarna nooit meer?

Wat vindt hij achteraf bezien van zijn keuze om het Nederlands Elftal te verkiezen boven het Turkse nationale team? En kan hij zijn oude aanvalspartner Klaas-Jan Huntelaar aanraden om terug te keren naar sc Heerenveen, de club waar ze gelijktijdig arriveerden als speler?

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›