Alternatieve verkiezing 'Camataruaan van het Jaar' van start

4
Alternatieve verkiezing 'Camataruaan van het Jaar' van start

In de afgelopen uitzending van Radio Camataru is er op de valreep toch een alternatieve verkiezing voor 'Speler van het Jaar' in het leven geroepen. Dit onafgelopen seizoen verdient per slot van rekening ook individuele bekroning. Wie wordt de meest bewierookte speler van SC Heerenveen van dit jaar?

Alle vaste presentatoren van Radio Camataru nomineerden hun favoriet met een vurig betoog: Frank Beenen koos voor Sven Botman, Hielke Biemond droeg Joey Veerman voor, de favoriet van Marcel Koppers luistert naar de naam Chidera Ejuke en Redmer Wijnsma nomineerde tot slot Hicham Faik als zijn speler van het jaar.

Een van deze mannen komt in aanmerking voor de titel ‘Camataruaan van het Jaar’ en de bijbehorende prestigieuze bokaal. Deze bokaal zal uiteraard persoonlijk overhandigd worden aan de winnaar.

De podcastuitzending met aanvoerder Hicham Faik is terug te luisteren tot in het oneindige en ook zeker een aanrader. Via het twitteraccount van Radio Camataru kan er ook door jullie gestemd worden op één van deze genomineerden. Stemmen kan nog tot zondagavond!

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 May 2020 om 17:50
  Ik stem op Kongolo. Altijd constant, nooit een 9 nooit een 4. Denk dat het pas opvalt hoe belangrijk hij is qua meters en vuile werk als hij er niet is. Een soort Marten De Roon.
 • 21 May 2020 om 17:37
  Ik stem op Faik
 • 21 May 2020 om 15:51
  Heb geen twitter, maar wil wel stemmen: Chidera Ejuke.
 • 21 May 2020 om 15:35
  Heb geen twitter, wil toch stemmen ;) Sven Botman!
woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›