SC Heerenveen start 'op korte termijn' met seizoenkaartcampagne

0
SC Heerenveen start 'op korte termijn' met seizoenkaartcampagne

Hoewel het nog alleszins duidelijk is wanneer de Eredivisie exact begint en of er überhaupt supporters bij aanwezig mogen zijn, willen veel fans van SC Heerenveen hun seizoenkaart alvast gaan verlengen. Op korte termijn start de verkoopcampagne voor het nieuwe seizoen.  

"Supporters stellen ons al een tijdje de vraag wanneer ze hun seizoenkaart nou eindelijk kunnen verlengen. Die clubliefde en loyaliteit willen we zo snel mogelijk beantwoorden door te beginnen met de seizoenkaartcampagne", vertelt algemeen directeur Cees Roozemond tijdens de online Q&A-sessie die maandag door SC Heerenveen werd georganiseerd.

De vraag vanuit de fans is er al langer, maar de club wilde eerst overleg met andere Eredivisieclubs afwachten. "Daar willen we uiteraard graag in meedenken en -werken. Toch streven wij ernaar, ondanks alle vraagtekens die er nog zijn met betrekking tot het voetbal in Nederland en Heerenveen, op korte termijn met onze campagne te zijn gestart. Wij en onze supporters staan te popelen."

Omdat het vanwege het coronavirus nog niet zeker is hoe het komende seizoen er exact komt uit te zien, zal het in eerste instantie een bescheiden campagne zijn. "In deze tijd is een grote wervingscampagne niet gepast. Daarnaast zijn aan de seizoenkaart nu diverse voorwaarden verbonden, ten gunste van de supporter. We houden rekening met elk scenario, want wanneer er precies weer wordt gevoetbald en of dat mét of zónder publiek is, weten wij ook niet."

"Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze supporters seizoenkaarten onder voorwaarden kunnen afnemen. Als club hebben we daar ook alle behoefte aan. We hebben elkaar hard nodig. Altijd, maar zeker nu", besluit Roozemond.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!