'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Radio Camataru S02E35 | De Quarantaine Tapes met... Filip Bednarek

0
Radio Camataru S02E35 | De Quarantaine Tapes met... Filip Bednarek

Nu er de komende maanden niet gevoetbald zal worden in de Eredivisie, maakt Radio Camataru gebruik van de gelegenheid om wat meer de diepte in te gaan met speciale gasten. Na de eerste 'Quarantaine Tape' met Joey van den Berg is deze week de beurt aan Filip Bednarek.

De 27-jarige keeper is de afgelopen duels de eerste doelman van SC Heerenveen, maar mogelijk heeft hij zijn laatste wedstrijd voor de Friezen al gespeeld. De Pool heeft er weinig vertrouwen meer in dat het seizoen nog wordt uitgespeeld, maar wellicht dat hij alsnog langer in het Abe Lenstra Stadion blijft?

Verder hoor je meer over Ioan Andone, Robert Lewandowski, pornosnorren en het Friese volkslied. Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›