'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB' Omrop Fryslân gaat prachtige VV Heerenveen-documentaire uitzenden ''Je moet je bij hem afvragen of hij het nog voor het salaris doet'' Hanssen eerlijk: ''Was verrast toen Heerenveen Espejord haalde'' KNVB komt met nieuws: Eredivisie mogelijk vervolgd in juni en juli

Seizoenkaarthouders ontvangen uitnodiging voor nieuwjaarsreceptie

2
Seizoenkaarthouders ontvangen uitnodiging voor nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar zijn alle seizoenkaarthouders van harte welkom bij de Nieuwjaarsreceptie van SC Heerenveen. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd op woensdag 29 januari vanaf 19:30 uur in de omloop van de noordtribune van het Abe Lenstra Stadion.

De club ziet het supportershome van Nieuw Noord, dat een jaar geleden volledig is vernieuwd', de "perfecte plek om met z'n allen aan het nieuwe jaar te beginnen." Naast de supporters zijn traditiegetrouw ook alle bestuursleden, directieleden, OSSH-leden, vrijwilligers en personeelsleden (inclusief technische staf en selectie) van SC Heerenveen uitgenodigd.

De deuren van het Abe Lenstra Stadion zijn die avond geopend vanaf 19:30 uur. Het formele gedeelte start om 20:00 uur. Meer informatie kun je vinden op de officiële website van de Friezen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Jan 2020 om 19:13
  • Quote van 16 Jan 2020 om 16:46
   Iemand die er heen gaat? Ik zou graag een samenvatting willen krijgen!
  Ik ga er heen, ben wel benieuwd.
 • 16 Jan 2020 om 16:46
  Iemand die er heen gaat? Ik zou graag een samenvatting willen krijgen!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›