Radio Camataru S02E16 | Binden we na AZ ook FC Groningen aan de zegekar?

1
Radio Camataru S02E16 | Binden we na AZ ook FC Groningen aan de zegekar?

Ook na uitzending nummer zestien van het tweede seizoen is Radio Camataru nog altijd de enige, officiële podcast over SC Heerenveen. Deze keer praten we met vier fans uitgebreid na op de mooie 2-4 overwinning op AZ Alkmaar en de verwachtingen voor komend weekend.

Host Marcel Koppers wordt weer geflankeerd door drie gasten: sidekick Redmer Wijnsma en 'oude bekenden' Wout de Jong en Hielke Biemond. Samen bespreken ze onder meer de rol van Rodney Kongolo, de 'misser' van Jens Odgaard en de opnieuw uitblinkende Joey Veerman.

Na een lange variant van 'In de korte hoek' gaat de focus daarna snel over naar FC Groningen. Gaat Danny Buijs de bus parkeren en gaan we daar een antwoord op vinden? Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts!

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Oct 2019 om 20:17
    Was weer een leuke uitzending. Gezellig ouwehoeren over onze club! Ik vermaak me altijd erg goed en het geluidsprobleem lijkt ook opgelost! Hopelijk kunnen ze het volgende week hebben over hoe we Groningen hebben overklast :). Ik ga voor 5-0!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›