Voetbaladvocaat: ''De KNVB stuurt aan op competitievervalsing'' Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' Transfervrije Høegh denkt aan MLS: ''Misschien moet ik even bellen'' Roozemond: ''Maak me meer zorgen om sponsoren en supporters'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit'

Radio Camataru S01E36 | Loving SC Heerenveen is a losing game

0
Radio Camataru S01E36 | Loving SC Heerenveen is a losing game

Na de 1-3 nederlaag bij FC Utrecht zit het seizoen voor SC Heerenveen en dus ook Radio Camataru er weer op. Lang napraten over de wedstrijd van afgelopen woensdag doen we echter niet, we kijken liever alvast vooruit op het komende seizoen - waarin alles goed komt (of niet).

Deze keer blikt de 'harde kern' Marcel Koppers, Redmer Wijnsma en Frank Beenen nog eenmaal terug op het afgelopen seizoen met het duo Vlammers als de spelers waar we het meeste van hebben genoten. Maar ondertussen is de vraag of überhaupt één van beiden komend seizoen nog in Friesland speelt.

Ondertussen zal er op het middenveld en in de voorhoede nog wat bij moeten komen. Op verzoek van jullie - de luisteraars - geven we enkele tips aan Gerry Hamstra waarvan we zullen zien hoe serieus ze worden genomen. Dat en nog veel meer hoor je hieronder of via iTunes, Spotify of Podbean!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›