Jansen is 'leeg': ''Het was een beetje slaapvoetbal'' Concrete interesse voor Ejuke: ''Ik blijf sowieso tot de zomer'' AZ in Abe Lenstra Stadion te sterk voor SC Heerenveen MATCHDAY | SC Heerenveen treedt weer met Odgaard aan tegen AZ Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen''

Radio Camataru S01E31 | Van Griekenland tot Maastricht naar Heerenveen

( 1 reacties)
Radio Camataru S01E31 | Van Griekenland tot Maastricht naar Heerenveen

Het paasweekend zit erop en voordat er vanavond alweer een thuiswedstrijd op het programma staat tegen VVV-Venlo blikken we nog een keer terug op de afgelopen week. Deze keer hebben we met Herman Betten een gast die regelmatig vanuit Maastricht (!) naar Heerenveen komt rijden.

Samen met host Marcel Koppers, vaste sidekick Frank Beenen en 'oude' gasten Melvin Groenbos en Jouke de Jong kijken we terug op Heracles-uit: eigenlijk een goed duel van de Friezen, maar zonder resultaat. Toch bieden onder meer de penalty van Lammers en het invallen van Thorsby hoop op betere tijden.

Datzelfde gevoel hield Herman over aan It Petear met Cees Roozemond, Gerry Hamstra en Hylke van der Veen, dat vorige week dinsdag werd georganiseerd. Daar werd onder meer gesproken over sponsordeals, rugnummers en andere opvallende bestuurszaken, waaronder de mislukte en inmiddels beruchte mailing.

Na 'In de korte hoek' blikken we tot slot vooruit op de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen VVV-Venlo. Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify of Podbean!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2019 om 11:01
    Nog 2 backs. Één voor links en ééntje rechts, Lammers nog een jaartje huren, Johnsen houden en een nummer 8 erbij op het middenveld en dan vind ik het wel prima. Denk dat Bruijn en Kongolo wel op 6 kunnen. Of je moet daar nog iemand voor halen.