Voetbaladvocaat: ''De KNVB stuurt aan op competitievervalsing'' Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' Transfervrije Høegh denkt aan MLS: ''Misschien moet ik even bellen'' Roozemond: ''Maak me meer zorgen om sponsoren en supporters'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit'

Radio Camataru S01E26 | Verslagen door koriander en De Graafschap

0
Radio Camataru S01E26 | Verslagen door koriander en De Graafschap

Of er nu sprake was van een Cees Roozemond-effect of niet, we staan na een 0-3 nederlaag tegen De Graafschap weer lekker met beide benen op de grond. Oorzaak en gevolg worden vandaag op Radio Camataru weer uitgebreid besproken.

Zoals gewoonlijk gebeurt dit met Redmer Wijnsma, Frank Beenen en host Marcel Koppers. Daarnaast is ook Joshua Leemburg weer eens aangeschoven en is Gerard van de Kamp de nieuwe tafelgast. Was het aan banden leggen van Michel Vlap de hoofdreden of was er sprake van een motivatieprobleem?

Ook kijken we met Gerard - die assistent-trainer is bij VV Heerenveen onder Gerald Sibon - naar de jeugdopleiding van de club. Zaterdag verscheen er een groot artikel over in de Leeuwarder Courant, maar is er daadwerkelijk veel aan de hand of is dit een relatief gewone gang van zaken?

Na de gebruikelijke Cees Roozemond-update volgen er nog wat Netflix-tips om het komende Eredivisieloze weekend door te komen. Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify of Podbean!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›