Radio Camataru S01E25 | Drie op een rij en de coup van Cees is rond

5
Radio Camataru S01E25 | Drie op een rij en de coup van Cees is rond

Wie er ook algemeen directeur is van onze mooie club, ook deze week gaan we weer een half uur natafelen over bij Radio Camataru. Er vielen opnieuw veel treffers en opnieuw mochten er weer drie punten worden bijgeteld.

Naast de vaste tafelgasten Frank Beenen, Redmer Wijnsma en host Marcel Koppers zijn deze keer Marnix Eringa (die al eerder te gast was) en Jan Willem Kram aangeschoven. Zij zagen dat het duo Vlammers opnieuw indruk maakte en Heerenveen naar een knappe 2-3 overwinning leiden.

Maar wat is nu precies de verklaring voor de huidige sportieve successen in vergelijking met de eerste seizoenshelft? Tactische aanpassingen? Geluk? Of de ontwikkeling van het eerder genoemde koningskoppel? En uiteraard kunnen we niet om de bestuurssituatie van de club heen.

Cees Roozemond is de nieuwe algemeen directeur, maar waar blijft de openlijke steun vanuit Nieuw Noord en FeanFan? Maar ook: nu Roozemond eenmaal de nieuwe leider is, wat zijn dan nu precies zijn plannen? En tot slot kijken we vooruit op de komende thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify of Podbean!

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Mar 2019 om 16:23
  Overigens werd er ook besproken hoe het nu komt dat het nu beter loopt in het veld.
  Ik denk dat we voetballend enorm veel beter zijn geworden doordat Pierie centraal speelt ipv Bulthuis en de backs 15m hoger staan. Hierdoor moet een tegenstander vaker een keuze maken en komt Heerenveen via de as veel sneller tot voetballen. De bal kan via de centrale verdedigers icm Yuki/Schaars en Rienstra nu veel sneller via een overtal naar voren worden gespeeld. En laat daar in de as nu ons sterke punt liggen.
  Voor de winterstop hadden wij veel te vaak mensen aan de bal die die bal niet moesten hebben.
 • 12 Mar 2019 om 16:18
  Daar sluit ik me bij aan. De kant van Riemer werd uitgebreid belicht in Radio Camataru. Nu is het aan Roozemond. Ik hoop dat het er snel van komt. Ik kon mij heel goed vinden in wat erover gezegd werd in deze uitzending. Zowel door Frank als door Redmer.
  Ben wel benieuwd hoe Cees in de uitzending reageert op jullie vragen.
 • 12 Mar 2019 om 16:15
  Inbellen? nodig hem uit. En stel al de vragen die jullie willen stellen. Ga dieper in op onderwerpen. De interviewer van OF van vrijdag was waardeloos gelukkig voor hem had hij nog een tafelgast die goede vragen had. Maar hier ligt toch een geweldige kans voor deze podcast.
 • 12 Mar 2019 om 16:05
  • Quote van 12 Mar 2019 om 15:57
   Wanneer de uitzending met CR heren, daar kan ik mij op verheugen. Johan Derksen durft het niet aan om met hem in gesprek te gaan, jullie toch wel?
  1 van de heren heeft allang gezegd dat Cees Roozemond mag inbellen.
 • 12 Mar 2019 om 15:57
  Wanneer de uitzending met CR heren, daar kan ik mij op verheugen. Johan Derksen durft het niet aan om met hem in gesprek te gaan, jullie toch wel?
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›