SC Heerenveen neemt maatregelen tegen Heracles-supporters

( 5 reacties)
SC Heerenveen neemt maatregelen tegen Heracles-supporters

SC Heerenveen - Heracles wordt gewoon gespeeld dit weekend, ondanks de stakingen van de politie. De thuisclub heeft echter wel extra maatregelen genomen tegen de uitsupporters, want die mogen dit weekend niet met eigen vervoer naar Friesland komen. 

In eerste instantie mocht dit wel, maar nu is er alleen nog een buscombi voor de fans van Heracles Almelo. ''In verband met de politiestaking van aankomend weekend heeft de gemeente Heerenveen besloten dat alle supporters van Heracles Almelo verplicht met de bus moeten afreizen naar het Abe Lenstra Stadion'', schrijft de uitploeg op haar officiële website.

De club baalt hier enorm van en ze hebben er alles aan gedaan om het toch door te laten gaan, maar dat mocht niet baten.''Heracles Almelo heeft er samen met de Almelose autoriteiten alles aan gedaan wat in haar macht ligt om deze beslissing alsnog terug te draaien door middel van extra overleggen met de club sc Heerenveen. Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. Wij betreuren dit dan ook en accepteren deze vervoersregeling onder protest.''

Volgens de burgemeester van Heerenveen, Van der Zwan, is met de buscombi sprake van een aanvaardbaar risico. Er worden geen extra beveiligers ingezet. De politie blijft bij nood beschikbaar. Er worden tweehonderd tot tweehonderdvijftig supporters van Heracles verwacht, aldus de Leeuwarder Courant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Sep 2018 om 16:51
  Acties zijn voorbij Dus ook eigen auto
 • 14 Sep 2018 om 09:26
  Welkom Heraclieden, zondag goede reis naar Friesland!
 • 14 Sep 2018 om 08:46
  Je had ook geen uitsupperters kunnen toelaten..
 • 14 Sep 2018 om 08:34
  Welke supporters
 • 14 Sep 2018 om 08:32
  Begrijpelijk vanuit Heerenveen perspectief. Zo houd je enigzins controle nu de politie er niet zal zijn. Moet dat betreft ook geen probleem zijn want ik kan mij geen excessen herinneren met De heraclessupporters.. ik kan mij ondanks hun protest indenken dat de gemeente in Almelo hetzelfde had geeist...
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›