VIDEO | Jong SC Heerenveen lijdt ruime nederlaag bij Excelsior'31

Jong SC Heerenveen heeft dinsdagavond ruim verloren bij Excelsior'31. In Rijssen gingen de beloften van de Friezen met 3-0 onderuit tegen de club uit de Derde Divisie, getraind door oud-Heerenvener Jurjan Wouda.

Jong SC Heerenveen, dat met een zeer jong elftal aantrad op Sportpark de Koerbelt, kwam al vroeg ongelukkig op achterstand. De achttienjarige Floris Quaedvlieg probeerde een voorzet te onderscheppen, maar werkte de bal achter zijn eigen doelman Jaimy Kroesen.

Vlak voor rust kwam Excelsior'31 op een 2-0 voorsprong via Sander Thomas. Tien minuten voor tijd bepaalde Hakan Sandikci de eindstand op 3-0. Bij Jong SC Heerenveen kwamen ook onder anderen Stefan Westra (foto), Kaj van der Veldt, Thijs Reuvers, Levi de Wilde en Noah Stassin in actie. De gehele opstelling van Jong SC Heerenveen, de ploeg van trainer Menno van Dam, is helaas niet bekend.

Excelsior'31 - Jong SC Heerenveen 3-0 (2-0)
5' 1-0 Quaedvlieg (eigen doelpunt)
40' 2-0 Thomas
83' 3-0 Sandikci