Roosenburg: ''Ik lig het meest wakker van SC Heerenveen Vrouwen''

0
Roosenburg: ''Ik lig het meest wakker van SC Heerenveen Vrouwen''

Jessica Roosenburg is sinds 2019 voorzitter van de stichting waar SC Heerenveen Vrouwen onder valt. Dit is een vrijwillige functie.

In het dagelijks leven is Roosenburg mede-eigenaar van Connection Company en Arena Company. SC Heerenveen Vrouwen voelt als een derde bedrijf. "Ik vind het fantastisch om te bouwen. Toen ik destijds werd gevraagd door het interim-bestuur, was de keuze snel gemaakt. Daarnaast heb ik ook het idee dat ik hier nog veel te leren hebt", vertelt ze aan FeanFan Magazine.

Voorzitter zijn van de club is een publieke functie, zo merkt Roosenburg. "Dat vind ik wel spannend. Je moet er toch altijd maar staan en antwoord geven. Je bent heel zichtbaar in deze rol. Daar moet ik nog steeds aan wennen", is ze eerlijk. De financiën van SC Heerenveen Vrouwen blijven knellen. "Voor mij is het altijd fijn als de penningmeester belt met het bericht dat de salarissen weer zijn betaald. Dat is voor mij de lekkerste nacht in de maand."

"Ik zeg wel eens dat het mijn derde bedrijf is, maar het is ook het bedrijf waar ik het meest wakker van lig", is Roosenburg openhartig. "Ik vind het leuk om te doen, maar het is zwaar. Het leidt soms af van mijn eigen werk. Er komen spannende maanden aan, maar ik ben zo trots op alle hardwerkende mensen. Er is een enorme vechtlust, zo'n drive om alles eruit te halen. Dat zegt veel", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›