Gemert (19) hoopt: ''Weet nog niet of die optie wordt gelicht''

0
Gemert (19) hoopt: ''Weet nog niet of die optie wordt gelicht''

Tyrese Gemert speelt sinds de zomer van 2020 bij SC Heerenveen. De 19-jarige verdediger zag bij FC Utrecht weinig kansen om door te breken en besloot te vertrekken.

"In maart vorig jaar hoorde ik van mijn zaakwaarnemer dat Heerenveen interesse had. Het liet uiteindelijk even op zich wachten, maar in september kon ik de overstap maken. Er was ook interesse uit het buitenland, maar daar was ik nog niet aan toe", vertelt Gemert in het FeanFan Magazine. "Heerenveen is een goede stap. De concurrentie bij Utrecht was te groot. Ik zo daar weinig aan spelen toekomen."

Gemert speelde tot nog toe vier wedstrijden bij Jong Heerenveen, waarna de competitie werd stopgezet. "Voor mij persoonlijk was dit erg vervelend. Ik wilde zoveel mogelijk wedstrijden spelen en ritme opbouwen. Nu trainen en spelen we gezamenlijk met het eerste elftal oefenwedstrijden. Mentaal is het moeilijk, maar je moet sterk blijven. Uiteindelijk zal alles normaal worden en dan moet je er weer staan."

Volgend seizoen hoopt de mandekker aan te sluiten bij het eerste elftal. Wel heeft hij een aflopend contract. "Ik heb nog een optie voor een jaar, maar ik weet nog niet of die wordt gelicht. Ik verwacht daar binnenkort meer nieuws over."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!