Schöne over EK-kansen: ''Ze kunnen wel wat ervaring gebruiken''

0
Schöne over EK-kansen: ''Ze kunnen wel wat ervaring gebruiken''

Van de huidige selectie van SC Heerenveen maken er nog twee spelers kans op deelname aan het EK: Pawel Bochniewicz en Lasse Schöne. Waar de Poolse verdediger de laatste keer ontbrak, zat de ervaren Deen wel weer bij de nationale selectie.

"Hoe groot mijn kansen zijn op het EK? Dat is lastig te zeggen. Ik hoop het natuurlijk wel en ik was natuurlijk blij dat ik laatst er weer bij zat na een lange tijd. Ik heb er wel goed vertrouwen in maar je weet het natuurlijk nooit. Maar ik denk dat dat ze wel wat ervaring kunnen gebruiken", laat Schöne met een glimlach weten tijdens It Petear van supportersvereniging FeanFan.

Vorige week werd bekend dat de kansen voor Schöne groter zijn geworden, aangezien de selecties vergroot zijn van 23 naar 26 speler. "Dat is mooi meegenomen", vervolgt Schöne, die hoopt dat hij na het EK van 2012 en het WK in 2018 opnieuw een eindtoernooi kan spelen. "Ik heb er twee mogen meemaken en een derde zou wel heel mooi zijn."

Het contract van Schöne bij SC Heerenveen loopt in de zomer af, maar de middenvelder is nog lang niet klaar met voetballen. "Het lichaam voelt nog goed, ik heb het nog uitstekend naar mijn zin en dat wil ik nog zo lang mogelijk mee doorgaan. Ik vind het spelletje nog steeds veel te leuk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›