SC Heerenveen Vrouwen verliest verdedigster aan Ajax Vrouwen

1
SC Heerenveen Vrouwen verliest verdedigster aan Ajax Vrouwen

SC Heerenveen Vrouwen neemt na dit seizoen afscheid van Jamie Altelaar. De verdedigster maakt de overstap naar Ajax Vrouwen.

Altelaar heeft bij de Amsterdamse club een contract tot en met de zomer van 2022 getekend. De verdedigster speelde eerder voor VV Alkmaar, FC Twente Vrouwen en het Duitse BC Kloppenburg.

Sinds dit seizoen komt Altelaar uit voor SC Heerenveen Vrouwen. "Ik droomde er als klein meisje al van om bij Ajax te mogen spelen. Ik kan niet wachten tot ik mijn eerste wedstrijd kan spelen", reageert de jeugdinternational op de officiële website van haar nieuwe club.

Bij Ajax Vrouwen zijn ze blij met de komst van Altelaar: "We zijn heel blij met de komst van Jamie naar Ajax. Ze is een linksback die zeer sterk aan de bal is en daarnaast past ze met haar aanvallende denkwijze heel goed bij de visie van Ajax", aldus Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij de Amsterdammers.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Apr 2021 om 12:52
    Top speelster, kan zo de plaats innemen van Stefanie van der Gragt bij Ajax en het Nederlands Elftal. Hamstra is achter de schermen goed bezig met transfers Heerenveen-Ajax
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›