VIDEO | Samenvatting: Vrouwen verliezen ruim bij FC Twente

2
VIDEO | Samenvatting: Vrouwen verliezen ruim bij FC Twente

Gisteren speelde de vrouwen van SC Heerenveen een wedstrijd tegen FC Twente vrouwen. SC Heerenveen vrouwen is niet goed begonnen aan de competitie en ook gisteren werd er kansloos met 3-0 verloren.

FC Twente begon goed aan de wedstrijd en wist SC Heerenveen al snel onder druk te zetten. De eerste goal kwam echter pas na ruim een halfuur spelen. Renate Jansen was de doelpuntenmaakster. Na het eerste doelpunt van FC Twente ging het hard. Elena Dhont en Kerstin Casparij waren beiden nog trefzeker vóór rust. Dhont via een kopbal en Casparij via een rustig schot. Hierdoor ging SC Heerenveen met een 3-0 achterstand de tweede helft in.

De tweede helft was er een om schriftelijk af te doen. Er kwamen veel wissels in beide ploegen, maar dit leidde niet meer tot doelpunten. Door de nederlaag staan de vrouwen van SC Heerenveen momenteel op een zesde plaats, met drie punten uit vijf duels.

Opstelling SC Heerenveen: Okken, Douma (46' Duppen), Van Ginkel, R. van der Veen, Altelaar, Philippo (88' Tuin), Van de Ven (72' Huls), Hoekstra, Dewey (63' Van de Westeringh), Cardoso, Ter Beek (72' Kerkhof).

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 Nov 2020 om 18:48
  • Quote van 2 Nov 2020 om 18:01
   Heeft überhaupt iemand hier naar gekeken?
  Ja, ik!
 • 2 Nov 2020 om 18:01
  Heeft überhaupt iemand hier naar gekeken?
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›