Piepjong SC Heerenveen Onder 21 hard onderuit in Nijmegen

0
Piepjong SC Heerenveen Onder 21 hard onderuit in Nijmegen

De Onder 21 van SC Heerenveen heeft in de derde speelronde van de competitie een nederlaag geleden. Op bezoek in Nijmegen bleek de Onder 21 van NEC met 3-0 te sterk.

De Onder 21 van SC Heerenveen speelde in Nijmegen met een opvallend jong elftal. Dispensatie-speler en doelman Jan Bekkema (24) was de enige twintiger in het elftal. Nordin Tahboun ontbrak vanwege een schorsing. 

Al bij rust keek SC Heerenveen in Nijmegen tegen een 2-0 achterstand aan. Na de theepauze leken de Friezen zich enigszins te herstellen van de eerste helft. Desondanks wist NEC de score uit te breiden naar 3-0, wat uiteindelijk ook de eindstand werd.

Onder 21-trainer Menno van Dam sprak na afloop van een terechte nederlaag. "NEC had net wat meer ervaring en vastigheid in het elftal waardoor we de wedstrijd hebben verloren. We zullen aankomende week hard gaan trainen om er in de volgende wedstrijd weer te staan."

Opstelling SC Heerenveen O21: Bekkema, Oostwoud (80. Timmerman), Asante , Gemert (75. Gravekamp), Van Dijken, Offerhaus, De Boer (55. Hoffman), Nunumete, Wilke Braams, Reuvers (65. Van der Plaat), Varga.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›