Natafelen met Redmer | Sven Botman is geen Marco van Basten Sibon haalt uit naar Hamstra: ''Het was zo moeizaam allemaal'' Jansen is 'leeg': ''Het was een beetje slaapvoetbal'' Concrete interesse voor Ejuke: ''Ik blijf sowieso tot de zomer'' AZ in Abe Lenstra Stadion te sterk voor SC Heerenveen

Vietnam dankzij late goal ook langs Indonesië op SEA Games

( 0 reacties)
Vietnam dankzij late goal ook langs Indonesië op SEA Games

Net als SC Heerenveen heeft ook Vietnam zondag een knappe comeback gemaakt tijdens de SEA Games. Lang keek de ploeg van Doan Van Hau tegen een 0-1 achterstand aan, maar in de slotfase van het duel scoorde Nguyen Hoang Duc de winnende goal tegen de touwen.

Dankzij de late overwinning behoudt Vietnam Onder 22 jaar zijn koppositie in Groep B van de SEA Games. Van Hau en co staan op negen punten uit drie duels, gevolgd door Thailand en Indonesië. Komende dinsdag speelt Vietnam nog tegen Singapore en twee dagen later tegen Thailand.

De nummers een en twee van de poule spelen in de halve finale tegen de twee hoogst geklasseerde landen in Groep A. De winnaars van die duels spelen op 10 december de finale.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!