''Dat is wel jammer, want het is eerder ook al tegen Ajax gebeurd''

0
''Dat is wel jammer, want het is eerder ook al tegen Ajax gebeurd''

De SC Heerenveen Vrouwen hoopten zondag op een stunt tegen PSV, maar de Brabanders maakten de tweede helft toch nog gelijk: 1-1. Doelvrouw Charetha Okken baalt van de tegengoal maar is tegelijkertijd ook trots op de prestatie van het team.

"In eerste instantie is het een goed resultaat", begint Okken (24) na afloop op het Twitter-kanaal van de SC Heerenveen Vrouwen. "We mogen trots zijn op wat we hebben neergezet en dat we goed spel hebben laten zien. Alleen kunnen we achteraf wel zeggen dat we ons niet hebben beloond. Dat is wel jammer, want het is eerder ook al tegen Ajax gebeurd."

Okken zag dat aanvalster Tiny Hoekstra de Friezen vlak voor rust op voorsprong zette uit een mooie aanval. "Onze goal was er eentje van uit het boekje, dat was gewoon mooi. Je merkt dat er daarna wat meer vertrouwen komt en dat er meer gecommuniceerd wordt, waardoor je als team als een blok staat. Dan komt het vertrouwen wat meer en ga je toch wat makkelijker voetballen."

De keepster van SC Heerenveen heeft goede hoop dat het punt tegen de koploper voor vertrouwen zorgt voor de komende duels. "We hebben gewoon een goed team, dat zie je ook aan eerdere wedstrijden en op trainingen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›