'Salesmanger Koopman vroeg Jansen om Van Hau op te stellen' Van Rhijn: ''Ik moet beide opties volledig open houden'' COLUMN | Voetbal is emotie Verbazing bij Veerman: ''Als je dat op Teletekst leest'' 'Spannende fase' voor SC Heerenveen: ''Drie serieuze kandidaten''

Dresevic teleurgesteld: ''Op momenten heb ik heel slecht gespeeld''

( 0 reacties)
Dresevic teleurgesteld: ''Op momenten heb ik heel slecht gespeeld''

Ibrahim Dresevic heeft zondagavond zijn officiële debuut gemaakt voor Kosovo in het EK-kwalificatieduel met Engeland. De verdediger van SC Heerenveen kreeg zowel kritiek als lof voor zijn optreden, maar is zelf vooral teleurgesteld na de 0-4 nederlaag.  

"Het was een moeilijke wedstrijd. Ik heb m'n best gedaan maar er waren momenten waarop ik erg slecht heb gespeeld", liet Dresevic na afloop van het duel weten. Met name bij de 0-1 van Harry Winks en de 0-4 van Mason Mount ging Dresevic niet helemaal vrijuit.

"We hebben fouten gemaakt die ons uiteindelijk vier tegengoals hebben gekost", aldus Dresevic, die in de poulefase weliswaar is uitgeschakeld, maar via de Nations League altijd nog kans maakt op deelname aan het EK 2020. De play-offs vinden eind maart plaats.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›