SC Heerenveen boekt zwaarbevochten zege bij RKC Waalwijk MATCHDAY | Ejuke en Kongolo tegen RKC Waalwijk terug in de basis 'Salesmanger Koopman vroeg Jansen om Van Hau op te stellen' Van Rhijn: ''Ik moet beide opties volledig open houden'' COLUMN | Voetbal is emotie

Dresevic niet in actie bij verliespartij Kosovo in Tsjechië

( 0 reacties)
Dresevic niet in actie bij verliespartij Kosovo in Tsjechië

Ibrahim Dresevic heeft zich bij SC Heerenveen inmiddels opgewerkt tot basisspeler, maar bij Kosovo geeft bondscoach Bernard Challandes vooralsnog de voorkeur aan andere spelers. Donderdag kwam Dresevic niet van de bank af bij het met 2-1 verloren duel met Tsjechië.

Kosovo, dat het al enige tijd moet stellen zonder oud-Heerenvener Arber Zeneli, kwam in Plzen nog wel op voorsprong via Atdhe Nuhiu (Sheffield Wednesday) maar moest in de tweede helft toch capituleren. Alex Kral (Slavia Praag) en Ondrej Celustka (Antalyaspor) zorgden voor de Tsjechische overwinning.

Door de nederlaag is Kosovo uitgeschakeld voor deelname aan Euro 2020. Wel maakt het dankzij de groepwinst in de Nations League alsnog kans om zich op een later moment te plaatsen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›