Kongolo trots: ''Het is een goed teken dat we veel kansen krijgen'' SC Heerenveen boekt zwaarbevochten zege bij RKC Waalwijk MATCHDAY | Ejuke en Kongolo tegen RKC Waalwijk terug in de basis 'Salesmanger Koopman vroeg Jansen om Van Hau op te stellen' Van Rhijn: ''Ik moet beide opties volledig open houden''

'Van Hau laat toernooi met Jong Vietnam in januari schieten'

( 0 reacties)
'Van Hau laat toernooi met Jong Vietnam in januari schieten'

Doan Van Hau is de komende weken met het nationale team van Vietnam onderweg vanwege deelname aan de Zuidoost-Aziatische Spelen (SEA Games). De 20-jarige linksback laat een ander toernooi met Jong Vietnam in januari aan zich voorbij lopen, meldt Live Sports Asia.

De international van Vietnam had mee mogen doen aan het AFC U-23 Championship, de Aziatische variant van het EK onder 23 jaar, maar dit toernooi staat niet op de internationale FIFA-kalender. In tegenstelling tot de SEA Games wil Hanoi FC deze keer SC Heerenveen blijkbaar ook niet betalen.

Omdat Van Hau de rest van de maand in Azië verblijft, is zijn kans op speeltijd in dit kalenderjaar in Friesland vrijwel uitgesloten. In Vietnam wordt dan ook vraagtekens gezet bij de keuze van Van Hau voor deelname aan de SEA Games.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›