Beloften SC Heerenveen diep in blessuretijd naast Jong Vitesse

Jong SC Heerenveen heeft dinsdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Vitesse. Het duel was het vervolg van een eerder gestaakt duel in augustus. Om die reden werd er op sportpark Papendal afgetrapt in de zevende minuut van de wedstrijd.

De eerste fase van de eerste helft was voor de thuisploeg, gevolgd door een goede helft van de Friezen. De goals vielen echter pas na de theepauze. Allereerst waren er nog kansen voor Alen Halilovic en Lucas Woudenberg, Nemanja Mihajlovic en een afgevlagde treffer van Couhaib Driouech, maar het wat Vitesse dat de score opende.

Vitesse-spits Nikolas Agrafiotis draaide knap weg bij zijn tegenstander en schoot hard raak in de korte hoek. Ook na de openingstreffer waren er grote kansen voor Heerenveen. Opnieuw Couhaib schoot net voorlangs. Diezelfde aanvaller maakte diep in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker. Het was Halilovic met de voorzet, die knap werd verlengd door de 17-jarige Driouech.

Opstelling Jong Heerenveen: Bednarek; Akujobi, Høegh, Beuker, Woudenberg; Bruijn, M. Westra, Frederiksen; Maloku, Halilovic, Mihajlovic.