De Wagt langer bij SC Heerenveen: ''Zelfs in deze moeilijke periode'' Van den Berg traint tot de winterstop mee bij SC Heerenveen Kritiek en lof voor Kosovaarse gelegenheids-middenvelder Dresevic Dresevic met Kosovo in eigen huis hard onderuit tegen Engeland Geblesseerde Veerman haakt af bij Jong Oranje om te revalideren

SC Heerenveen vrouwen verliezen eerste wedstrijd Eredivisie Cup

( 0 reacties)
SC Heerenveen vrouwen verliezen eerste wedstrijd Eredivisie Cup

De vrouwen van SC Heerenveen hebben in een nieuwe competitie, de Eredivisie Cup, hun eerste wedstrijd verloren. De vrouwen van Ajax waren met 0-2 te sterk voor de Friezen.

De Eredivisie Cup wordt naast de Eredivisie gespeeld. De clubs worden ingedeeld in verschillende niveaus. Clubs van verschillende niveaus kunnen elkaar uitdagen met als doel om te ruilen van positie op de ladder. Het team dat na afloop als eerste eindigt, zal als winnaar van de Eredivisie Cup seizoen 2019/’20 worden aangemerkt.

Gisteravond stond de eerste wedstrijd op het programma, waar de vrouwen van Ajax op bezoek kwamen. Door doelpunten van Marjolijn van den Bighelaar en Vanity Lewerissa wisten de Ajacieden met 0-2 te winnen.

Na afloop van de wedstrijd werd Tiny Hoekstra in het zonnetje gezet. De 23-jarige aanvalster speelde onlangs haar 150e competitiewedstrijd voor SC Heerenveen. Hoekstra staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij de club uit Friesland.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›