''Ik denk dat Veerman zomaar meedraait bij Ajax'' VIDEO | Samenvatting: SC Heerenveen verliest bij Vitesse Woudenberg over penalty-moment: ''Hij ging gewillig naar de grond'' Jansen: ''Dan staan we niet goed, en dat is wel zorgelijk'' Tannane: ''Voelt alsof scheidsrechters mij allemaal zoeken''

Goede start van EK-kwalificatie voor Van der Heide met Oranje O19

( 0 reacties)
Goede start van EK-kwalificatie voor Van der Heide met Oranje O19

Arjen van der Heide en Oranje Onder 19 jaar zijn goed begonnen aan de kwalificatiereeks voor het EK onder 19, dat volgend jaar in Noord-Ierland wordt georganiseerd.. De ploeg van coach Maarten Stekelenburg rekende gemakkelijk met 5-0 af met Moldavië.

De 17-jarige vleugelspeler van SC Heerenveen begon in de basis maar was niet direct betrokken bij een van de goals. In de zeventigste minuut, even na de laatste goal, werd hij gewisseld. De treffers kwamen op naam van Wouter Burger (Feyenoord), Sepp van den Berg (Liverpool) Daishawn Redan (Chelsea) en Joshua Zirkzee (Bayern München).

Oranje O19 speelt de komende week nog twee duels op het minitoernooi in de EK-kwalificatie. Gastland Letland (11 oktober) en Israël (14 oktober) zijn de volgende tegenstanders.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›