''Ik denk dat Veerman zomaar meedraait bij Ajax'' VIDEO | Samenvatting: SC Heerenveen verliest bij Vitesse Woudenberg over penalty-moment: ''Hij ging gewillig naar de grond'' Jansen: ''Dan staan we niet goed, en dat is wel zorgelijk'' Tannane: ''Voelt alsof scheidsrechters mij allemaal zoeken''

Combinatie-elftal SC Heerenveen wint van Harkemase Boys

( 0 reacties)
Combinatie-elftal SC Heerenveen wint van Harkemase Boys

Een combinatie-team van SC Heerenveen O21 en O19 heeft dinsdagavond een oefenduel van Harkemase Boys weten te winnen. Op Sportpark Skoatterwâld werd de Derde Divisionist met 3-2 verslagen.

De ploeg van trainer Ronnie Pander kwam al snel op een comfortabele 3-0 voorsprong. Voor rust maakten de Harkemase Boys nog 3-1 en na rust gingen de Harekieten door met aanvallen. Eén treffer kwam er nog bij en dat was gezien het aantal kansen eigenlijk redelijk verrassend.

Op het moment van schrijven is nog niet bekend welke spelers er namens SC Heerenveen in actie kwamen. Woensdag om 14:30 uur komt de eerste selectie (exclusief de internationals) in actie tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion en is gratis toegankelijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›