VIDEO | Samenvatting Jong SC Heerenveen speelt gelijk tegen Heracles

Jong SC Heerenveen heeft niet weten te overtuigen in de thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Heracles Almelo. Op het sportpark van de Friezen werd het 1-1 door een goal van Anders Dreyer.

Namens het eerste elftal speelden Halilovic, Van Hau en Hoegh mee. En zij namen SC Heerenveen direct goed bij de hand. Al na drie minuten was het Dreyer, die een fout in de opbouw van Heracles afstrafte. De grootste kans voor rust kwam op naam van Alen Halilovic. De aanvallende middenvelder kwam een-op-een met de goalie van Heracles maar wist niet te scoren.

Hoewel de Friezen nog wel een grote kans kregen namens Frederiksen, was het Heracles die op gelijke hoogte kwam. Een vrije trap Dario van der Buijs op fraaie wijze achter keeper Trevor Doornbusch geschoten. Daarmee eindigde het duel in 1-1.

Opstelling Jong Heerenveen: Doornbusch; Akujobi, Hoegh, Skovgaard, Van Hau; Hajal, Frederiksen, Dreyer; Smit, Halilovic, Van der Heide.