Fitte Høegh hoopt op kans: ''Het is uiteindelijk aan de trainer''

1
Fitte Høegh hoopt op kans: ''Het is uiteindelijk aan de trainer''

Twintig minuten waren er voor Jong SC Heerenveen nodig om de wedstrijd tegen Jong SC Cambuur maandagavond te beslissen. Even werd het daarna nog spannend, maar Jong SC Heerenveen wist het bij drie tegendoelpunten te houden in de 7-3 overwinning.

Anders Dreyer was goed voor drie doelpunten en drie assists in Heerenveen. "Hij speelde goed", aldus Daniel Høegh in het Friesch Dagblad. "Dreyer heeft individuele kwaliteiten en is een echte teamplayer."

De 28-jarige Deen was voor de verandering eens geen aanvoerder, maar speelde net als in het oefenduel met Vitesse wel weer negentig minuten mee. "Ik moet minuten maken, want dit hoort bij het laatste gedeelte van mijn revalidatie. Maar ik voel me fit en dan is het uiteindelijk aan de trainer. Maar het grote doel is dat ik straks weer in het Abe Lenstra Stadion ga spelen.” 

"Het gaat om wedstrijdritme op te doen, want het uiteindelijke doel is dat ik mijn plekje wil terugkrijgen", vervolgt de verdediger. "Ik neem dit soort wedstrijden dan ook bloedserieus en geef me voor 110 procent."

Na twee tegendoelpunten van Jong SC Cambuur, wist Heerenveen het net weer te vinden. De Leeuwarders wisten echter nog een keer het net te vinden, waar Høegh van baalt. "Het is lastig om na de snelle 4-0 het hoge niveau vast te houden", legt hij uit. "De tegendoelpunten ontstonden door fouten in de opbouw en slordigheden. En dat mag niet gebeuren."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Sep 2019 om 11:15
    Denk niet dat hij er voorlopig als basisspeler in komt.
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›