VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

Overwinning voor Odgaard en Dreyer met Jong Denemarken

( 0 reacties)
Overwinning voor Odgaard en Dreyer met Jong Denemarken

SC Heerenveen-huurlingen Jens Odgaard en Anders Dreyer hebben dinsdagavond met Jong Denemarken een 2-1 overwinning geboekt op Jong Roemenië. Voor de Denen zijn de punten welkom in de strijd om kwalificatie voor het EK in Hongarije en Slovenië in 2021.

Dreyer begon in de basis en werd na 66 minuten naar de kant gehaald ten faveure van Odgaard. Op dat moment leidde Jong Denemarken met 2-0 maar tien minuten voor tijd werd het alsnog 2-1 en kwam de 2-2 akelig dichtbij. In de blessuretijd miste Florinel Colman vanaf elf meter.

De twee Deense goals kwamen op naam van Bologna-middenvelder Andreas Skov Olsen. Afgelopen vrijdag eindigde een oefenduel tussen Jong Denemarken en Jong Hongarije in 0-0.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›