Pander: ''Ik ben overtuigd dat we veel punten gaan pakken''

0
Pander: ''Ik ben overtuigd dat we veel punten gaan pakken''

Na een afgelaste wedstrijd tegen Jong Vitesse, is afgelopen maandag het seizoen voor Jong SC Heerenveen officieel begonnen met een overwinning op Jong FC Emmen.

“Ik denk dat gisteren met vlagen heel goed voetbal lieten zien, twee fantastische goals maakten, iets te veel kansjes weggaven nog maar uiteindelijk dik verdient wint”, aldus trainer Ronnie Pander bij SC Heerenveen TV over de wedstrijd tegen Jong FC Emmen.

“Wij zitten in een poule van twaalf, dus je speelt elf wedstrijden", begint de coach de uitleg over het systeem dit jaar. "Je moet bij de bovenste zes komen en dan speel je de kampioenspoule met de nummers één tot en met zes van poule Zuid.”

Pander verwacht veel van zijn ploeg dit jaar. “Je ziet dat verschillende jonge jongens de afgelopen weken al hun debuut bij de A-selectie mochten maken. Daarnaast hebben we ook wat ervaren jongens.”

“Het is mentaal wel eens moeilijk voor de jongens, want ze willen altijd meer en ze willen in het eerste spelen. Zolang ze de energie geven die ze gisteren (maandag) gaven en het spelplezier houden, dan ben ik ervan overtuigd dat we veel punten gaan pakken.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›