Dingsdag denkt aan terugkeer: ''Heb Hamstra op de hoogte gehouden''

1
Dingsdag denkt aan terugkeer: ''Heb Hamstra op de hoogte gehouden''

Na drie seizoenen jeugdtrainer te zijn geweest bij NAC Breda staat Michael Dingsdag komende zomer voor een nieuwe uitdaging. Over belangstelling heeft de 36-jarige oud-Heerenvener niet te klagen; zo was hij onlangs nog op gesprek bij regerend landskampioen PSV Eindhoven.

"Ik heb gesproken met PSV, want mijn contract bij NAC loopt af. Het zijn mooie dingen dat wanneer het leuk gaat, het ook bij andere clubs opvalt", vertelt Dingsdag bij de SC Heerenveen-podcast Radio Camataru. "Ik heb het allemaal natuurlijk niet uitgevonden maar ik heb wel genoeg trainers meegemaakt, waarbij je van iedereen wat meeneemt en daar je eigen visie en opvattingen kan maken."

"Het was een interessant gesprek dat ik bij PSV heb gehad. Wat er uit voortkomt weten we op dit moment nog niet. Ik wil binnenkort Coach Betaald voetbal gaan halen, alleen moet je daar wel ervaring voor opdoen. Bij PSV ging het wel om de onderbouw en voor Coach Betaald Voetbal heb je bovenbouw nodig en dat is vanaf Onder 19. Bij PSV zit daar nu Ruud van Nistelrooy, die voor twee jaar heeft bijgetekend. Dus dat valt af."

Het beloftenelftal van SC Heerenveen heeft voor komend seizoen mogelijk nog een hoofdtrainer nodig. Dingsdag: "Ik heb Gerry Hamstra op de hoogte gehouden van de situatie van mijn (aflopende) contract, maar daar is nog niet iets uit voortgekomen. De meeste vacatures bij de club waren al bezet", aldus Dingsdag, die een terugkeer naar Friesland wel ziet zitten. "Jazeker, ik heb er vier hele mooie jaren gehad."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 May 2019 om 12:18
    Zoals ik eerder heb geopperd, direct doen! Weer een ex-speler erbij die ook nog eens kwaliteiten heeft (PSV heeft niet voor niets interesse)
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›