Van den Heuvel stopt: ''De top halen is voor mij niet van belang''

( 0 reacties)
Van den Heuvel stopt: ''De top halen is voor mij niet van belang''

Nathalie van den Heuvel is nog maar twintig jaar, maar de voetbalster van SC Heerenveen stopt nu al in de eredivisie. Ze heeft niet de drang om de top te halen en wil andere dingen doen in haar leven. 

Ze droomde ooit van de Franse en de Duitse competitie, maar inmiddels heeft ze besloten dat de periode als profvoetbalster afgelopen moet zijn. ''Mensen veranderen. Ik ben voor mezelf gaan nadenken wat ik nou eigenlijk wil. Ik ben erachter gekomen dat de top behalen binnen het voetbal voor mij niet meer van belang is. Ik wil andere dingen doen. Tijd doorbrengen met mijn familie bijvoorbeeld, maar ook andere kwaliteiten ontdekken waar ik wel energie uit kan halen'', vertelt ze aan het Brabants Dagblad.

Nu ze stopt met voetballen wil ze gaan studeren, maar haar focus ligt nu nog gewoon bij de bal. Ze wil de B-poule winnen met SC Heerenveen en die mogelijkheid ligt er volgens haar. ''Ik denk dat we een goede kans maken om bovenaan te eindigen. Ik blijf tot het einde keihard werken om te proberen mijn team te helpen." 

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›