Speelster SC Heerenveen Vrouwen stopt: ''Spannend en eng''

( 0 reacties)
Speelster SC Heerenveen Vrouwen stopt: ''Spannend en eng''

Nathalie van den Heuvel zet een punt achter haar carrière. De speelster van SC Heerenveen Vrouwen heeft besloten om na dit seizoen te stoppen met topsport, zo maakt ze bekend via Instagram.

"Soms duurt het even om te beseffen én accepteren wat je gevoel je te zeggen heeft. Zo ook de keuze om mijn topsportcarrière na dit seizoen te beëindigen. Spannend en eng, maar tegelijkertijd ook een opluchting, een verlossing uit mijn eigen web. Klaar voor een nieuw hoofdstuk, zonder topsport", schrijft de aanvalster.

"Ik ben dankbaar en me bewust van de dingen die ik heb mogen meemaken. 4 jaar lang spelen in de Eredivisie Vrouwen, uitkomen voor nationale jeugdelftallen én het WK U20 zijn mijn drie absolute hoogtepunten", vervolgt Van den Heuvel. "Daar heb ik hard voor gewerkt, maar ik weet ook dat blessures hier een nadelige rol in kunnen spelen en het dus niet voor iedereen is weggelegd."

De aanvalster heeft veel geleerd de afgelopen jaren, schrijft ze: "Mezelf tegengekomen, gevallen, opgestaan, gefaald, gehuild, gelachen en genoten. Alles gegeven, gedaan en gelaten voor de sport, maar ook geleerd wat voor mij belangrijk is in het leven."

Van den Heuvel besluit: "Ik voel mij voldaan. Voor nu geldt eerst nog de prioriteit om het resterende seizoen samen met mijn fantastische teamgenoten alles te geven om die eerste plek in poule B te behouden."

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›