SC Heerenveen ziet IJslandse belofte terugkeren naar thuisland

( 2 reacties)
SC Heerenveen ziet IJslandse belofte terugkeren naar thuisland

De IJslandse middenvelder Julius Magnusson (20) heeft SC Heerenveen na vier jaar verlaten. De jeugdinternational keert terug naar zijn thuisland, waar hij voor Vikingur FC uit Reykjavik gaat voetballen.

Een maand geleden werd al duidelijk dat de toekomst van Magnusson niet meer in Friesland lag, toen hij toestemming kreeg om op stage te gaan bij een Noorse tweededivisionist. De middenvelder kiest nu alsnog voor een terugkeer naar zijn thuisland, waar hij tot 2015 al in de jeugd speelde van Vikingur.

Magnusson had bij SC Heerenveen nog een contract tot komende zomer. Tegelijkertijd met Magnusson haalde Vikingur nog een speler uit Europa terug: Atli Hrafn Andrason (zie onderstaande foto). Hij speelde jarenlang in de jeugdopleiding van het Engelse Fulham.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Feb 2019 om 10:26
    Dat is van alle tijden. Ken je Bo Storm nog? Ken Ilso Larsen? En zo zijn er nog veel meer. Daartegenover staan wel genoeg succesvolle koopjes en talenten die poen opleveren. Zo werkt het nu eenmaal. Elke spijkerbroek die jij koopt draag je ook niet met evenveel plezier en jij stapt dan toch ook niet over op alleen joggingbroeken?
  • 24 Feb 2019 om 10:20
    Alweer eentje die hier niet doorbreekt. Heeft niet eens een kans gehad tussen onze ' toppers. 4 jaar weggegooid geld. Als club zonder al te veel geld kun je beter in eigen land ( provincie) gaan scouten. Er gaan gemiddeld genomen wel erg veel uit het buitenland gehaalde spelers retour.
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›