Maloku en Tahboun leidden ruime zege in voor Jong Heerenveen

( 4 reacties)
Maloku en Tahboun leidden ruime zege in voor Jong Heerenveen

Jong Heerenveen heeft maandagavond in de beloftencompetitie korte metten gemaakt met Achilles'29. In Groesbeek wonnen de Friezen overtuigend met 0-7, mede dankzij drie goals van Nordin Tahboun. Ook nieuwkomer Progon Maloku kwam tweemaal tot scoren.

In het eerste kwartier wist SC Heerenveen het net nog niet te vinden, maar daarna was het in vijf minuten drie keer raak via Nordin Tahboun (2x) en Maloku. Vlak voor rust maakte Elton Kusi (afgelopen zomer overgekomen van Vitesse) het kwartet compleet: 0-4.

Na rust gingen de Friezen vrolijk door met scoren en kwam ook Julius Magnusson met een penalty op het scoreformulier terecht. Tahboun en Maloku maakten vervolgens de zeven vol.

Opstelling Jong SC Heerenveen: Doornbusch; Schoop, De Bruijn, Banki, Kusi (67' Kjartansson); Magnusson, Oliekan, Ras (67' Adedeji); Maloku, Westra, Tahboun.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Feb 2019 om 22:39
  Die jongen heeft ook niet een misselijke jeugdopleiding gehad.. eerst Bayern München, toen Lazio en nu SC! Mooi rijtje
 • 11 Feb 2019 om 21:14
  Ik was erbij. Tegenstander was niet heel sterk, waardoor aantal jongelingen de kans kreeg. Maloku (scherpe spits) en Ras vielen op. Verder lastig om iets te zeggen, Achilles mist gewoon te veel kwaliteit om mee te doen op dit niveau.
 • 11 Feb 2019 om 21:05
  Dit achilles verloor met 20-0 van heracles..
 • 11 Feb 2019 om 20:59
  Iemand die Progon live gezien?