VIDEO | Beloften ondanks goals Johnsen onderuit tegen Excelsior

( 2 reacties)
VIDEO | Beloften ondanks goals Johnsen onderuit tegen Excelsior

Voor Jong Heerenveen stond er vanavond de tweede competitiewedstrijd op het programma. Op Sportpark Skoatterwâld werd er met 2-3 verloren van de beloften van Excelsior.

Jong Heerenveen begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam binnen twee minuten al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Dennis Johnsen. Daarna verslapte de beloften en werd het in de 5e minuut alweer gelijk door Dennis Eckert van Jong Excelsior. Niet lang daarna viel ook de 1-2 door Otto van der Loo en kort voor rust maakte Denis Mahmudov ook nog de 1-3, wat tevens ook de ruststand was.

In de tweede helft moest Jong Heerenveen dan ook uit een ander vaatje tappen om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. Opnieuw kwamen de beloften van Heerenveen goed uit de kleedkamer en was het opnieuw Dennis Johnsen die de aansluitingstreffer maakte. Helaas voor Jong Heerenveen bleef het hierbij waardoor het met 2-3 verloor. Door de nederlaag heeft Heerenveen nu drie punten uit twee wedstrijden en staat het op een vijfde plaats. Volgende week spelen de beloften een uitwedstrijd tegen Achilles'29 2.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Feb 2019 om 12:20
    Johnsen in de basis morgen? Sneu voor Mihajlovic, maar de beste moet spelen.
  • 4 Feb 2019 om 21:53
    Ach het kan altijd erger... Als prof ploeg kan bijvoorbeeld van jong AZ verliezen ;-)
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›