Go Ahead Eagles opgelucht: ''Jong Heerenveen heeft individueel betere spelers''

( 0 reacties)
Go Ahead Eagles opgelucht: ''Jong Heerenveen heeft individueel betere spelers''

Jong SC Heerenveen speelde maandagavond met 2-2 gelijk tegen Go Ahead Eagles. De bezoekers uit Deventer konden wel leven met dat resultaat.

"Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost en we hebben als team echt keihard geknokt om tot deze puike prestatie te komen", zegt trainer Kick Maatman op de officiële website van Go Ahead Eagles. "Jong SC Heerenveen heeft individueel betere spelers en daardoor hadden zij ook de overhand."

Maatman gaf een duidelijke opdracht mee aan zijn ploeg. "Daar moet je een goede organisatie en een teamprestatie tegenover stellen. Dat hebben we gedaan en bovendien wisten we de nodige speldenprikjes uit te delen."

Jong Go Ahead Eagles kwam voor rust zelfs op voorsprong. "We wisten dat Jong SC Heerenveen na rust zou komen", vervolgde Maatman. "We hebben het ook een kwartier lang erg moeilijk gehad. Al hadden we in die fase wat meer lucht kunnen krijgen als een kans voor Maarten Pouwels niet net naast was gegaan." Uiteindelijk wisten de bezoekers nog gelijk te maken na een 2-1 voorsprong voor SC Heerenveen.

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›