Homepage » Overige elftallen » De Haan geniet van weerzien met Oranje Leeuwinnen: ''Ik hoop dat ze het redden''

De Haan geniet van weerzien met Oranje Leeuwinnen: ''Ik hoop dat ze het redden''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
De Haan geniet van weerzien met Oranje Leeuwinnen: ''Ik hoop dat ze het redden''

Maandag kregen de Oranje Leeuwinnen bij hun laatste training voor het WK-kwalificatieduel van dinsdag een verrassingsbezoek van Foppe de Haan. Het was een warme hereniging met de 74-jarige oud-coach, die vorig seizoen assistent-trainer was bij het succesvolle EK.

"Ik vind het sowieso een groep fantastische meiden. En als je ze dan weer even ziet onder deze omstandigheden, zo'n fantastisch veld, mooi weer, lekker trainen.. Ja, dat vind ik mooi", vertelt een glunderende De Haan op het Twitterkanaal van de Oranje Leeuwinnen.

De Haan zorgt ervoor dat hij op de hoogte blijft van wat er speelt rondom zijn voormalige spelers. "In principe volg ik het op de televisie. En als ik kan, ga ik ook wel een een thuiswedstrijd kijken. Dat vind ik eigenlijk heel leuk. Nu is het hier vlakbij, dus ik dacht: ik ga even naar de training."

Na het succesvolle EK moeten de Oranje Leeuwinnen zich nu gaan plaatsen voor het WK. "Ik ben heel benieuwd hoe het gaat en hoe ze zich doorontwikkelen. Er is een stap gemaakt en dan komt de volgende stap en dat is het WK in Frankrijk. Ik hoop dat ze dat redden."

Dinsdag zal er in het Abe Lenstra Stadion, dat voor het eerst de Oranje Leeuwinnen ontvangt, een basis moeten worden gelegd. "Gisteren waren er nog bij die: 'Kan je een kaartje regelen, Foppe?' zeiden. Ik zei: 'Dan had je eerder moeten zijn, het is klaar, het is uitverkocht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›