Homepage » Overige elftallen » 'Jeugdspeler van de Maand' Boerhout ambitieus: ''Ik wil een leider worden''

'Jeugdspeler van de Maand' Boerhout ambitieus: ''Ik wil een leider worden''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'Jeugdspeler van de Maand' Boerhout ambitieus: ''Ik wil een leider worden''

Yoram Boerhout manifesteert zich nadrukkelijk in de jeugdopleiding van SC Heerenveen. De spits van Onder 13 werd vrijdagmiddag door de jeugdtrainers van de Friezen verkozen tot 'Jeugdspeler van de Maand'.

"Ik heb gehoord dat ik heb gewonnen, omdat ik belangrijk ben geweest in de laatste wedstrijden en nu ook met het Nederlands Elftal mee doe", vertelt Boerhout in gesprek met SC Heerenveen TV.

Jeugdtrainer van de Onder 13, Niek Westra is trots op zijn ploeg, die ook vorige maand in de persoon van Finn van den Berg de 'Jeugdspeler van de Maand' leverde. "Het is heel mooi voor het team dat we twee keer achter elkaar de beste speler van de maand hebben", aldus de coach. "Nu is het Boerhout, omdat hij heel belangrijk is geweest en uitblonk met doelpunten en assists. We konden een aantal keer via hem het verschil maken in de afgelopen wedstrijden."

Boerhout is zich bewust van zijn kwaliteiten. "Ik ben redelijk sterk, goed in de diepte en best wel snel. Ook kan ik wel goed afmaken", vertelt de tiener, die ook nog genoeg verbeterpunten bij zichzelf ziet. "Ik wil meer inzicht krijgen, waardoor ik betere passes kan geven en andere spelers goed kan laten voetballen. Ik wil ook een leider worden en het goede voorbeeld geven."

 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›